Realisaties

Elke realisatie is voor ons een prestigeproject en uithangbord van onze kwaliteit en expertise in landschapsarchitectuur. Hieronder worden jullie meegenomen in enkele van onze landschapstuinen waarbij wij instonden voor het totaalproject en tot op heden het onderhoud hiervan verzorgen.

Aanleg van zwembad, verhardingen en groen

Beplanting aan het zwembad zorgt niet alleen voor privacy, maar ook voor een uitzonderlijk schouwspel aan kleuren wanneer die in bloei staat.

Verbouwde hoeve met landschapstuin

Een strak aangelegd en gezaaid gazon om te kunnen genieten van een uitgestrekt uitzicht met een beperkt onderhoud.

Aanleg van moderne tuin met zwemvijver

Strakke zwemvijver met natuurlijke elementen Voor deze realisatie was het doel om een zwemvijver voor de warme zomerdagen te hebben die het groene in de omgeving niet zou verstoren.

Contacteer ons

Beschik jij over een nieuwbouwproject waarbij het tuinontwerp en aanleg nog een vraagteken zijn of ben jij op zoek naar een partner met vakkennis is landschapstuinen voor een vernieuwing van jouw buitenomgeving? Wij zorgen voor een complete ontzorging van onze klanten, vanaf het ontwerp tot het jaarlijkse onderhoud van de tuin garanderen wij een service op lange termijn waar kwaliteit centraal staat. Laat ons samen jouw droom vormgeven.