Over ons

Tuinen Jardino is een team van geschoolde hoveniers dat sinds 2008 met passie instaat voor totaalprojecten van allerhande landschapstuinen. Onze grootste troef is onze vakkennis waarbij elk project als uithangbord staat voor het kwalitatief werk dat wij afleveren.

Gezien wij de klant volledig willen ontzorgen, staan wij met ons team in voor het ontwerp van de tuinen tot en met het onderhoud dat wordt gedaan naargelang de noden van de beplanting. Wij kiezen ervoor om niet te werken met onderhoudscontracten, gezien wij door onze persoonlijke aanpak en service een langetermijnsamenwerking met onze klanten aangaan.

Tuinen Jardino is een jong en dynamisch bedrijf

Het idee is in 2008 ontstaan waarbij het hart van het bedrijf een brok passie voor alles wat groen en beplanting was. Toen we in de beginjaren vooral instonden voor enkele elementen uit de tuinaanleg en onderhoud, staan wij nu in voor volledige tuin onderhoudsprojecten en totaalconcepten voor tuinaanleg.

Door constant in te zetten op onze persoonlijke aanpak, vakkennis en de klanten de nodige service aan te bieden, zijn we steeds in de mogelijkheid om van elk project een uithangbord van ons werk te maken. Vandaag de dag kan je bij ons terecht voor jouw volledig exterieur verhaal waarbij wij dan zoeken naar de nodige partners en onze klanten nog steeds één contactpersoon hebben, Tuinen Jardino.

" Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. "

Contacteer ons

Beschik jij over een nieuwbouwproject waarbij het tuinontwerp en aanleg nog een vraagteken zijn of ben jij op zoek naar een partner met vakkennis is landschapstuinen voor een vernieuwing van jouw buitenomgeving? Wij zorgen voor een complete ontzorging van onze klanten, vanaf het ontwerp tot het jaarlijkse onderhoud van de tuin garanderen wij een service op lange termijn waar kwaliteit centraal staat. Laat ons samen jouw droom vormgeven.