Onze diensten

Bij Tuinen Jardino staan wij in voor het totaalconcept van tuinen. Onze landschapsarchitect tekent aan de hand van de input van de klant het project eerst uit, waarna we bij akkoord en overgaan tot de aanleg van de tuin zelf. Gezien wij instaan voor de totale ontzorging van A tot Z, komen wij jaarrond de tuin onderhouden zonder dat onze klanten hiervoor dienen te bellen. Wij streven telkens voor een complete ontzorging en proactieve aanpak bij onze service voor elke samenwerking.

Ontwerp

Elke samenwerking vangt aan met een onderling overleg en een bezoek ter plaatse zodat het tuinontwerp volledig in lijn ligt met hetgeen de klant in gedachten heeft. Vervolgens wordt aan de hand van de input een volledig ontwerp uitgetekend van de realisatie door onze landschapsarchitect. Daarbij krijgt de klant al een eerste beeld van de uitwerking aan de hand van de gekozen materialen en boom- en plantensoorten.

Aanleg

Van zodra de goedkeuring wordt gegeven van het ontwerp van de tuin, gaan wij in overleg met de klant een begindatum van de werken inplannen. Bij de aanleg van de tuin staan wij in voor het totaalproject. Van de grondwerken en verharding van de grond tot het plaatsen van afsluitingen en het aanplanten van de grassen, beplanting en bomen. Bij aanleg van (zwem)vijvers en zwembaden of bijgebouwen doen wij beroep op onze partners zodat wij instaan voor het totaalplaatje van de tuinen van onze klanten.

Onderhoud

Onze service en daarbij horende ontzorging reikt verder dan de tuinaanleg zelf. Het houdt naast de ontzorging bij het ontwerp en de tuinaanleg ook een zorgeloos tuinonderhoud in zonder onderhoudscontracten. Door onze persoonlijke aanpak bij de klanten en vakkennis van de medewerkers streven wij steeds naar een langetermijnsamenwerking met onze klanten waarbij wederzijds vertrouwen centraal staat.

Contacteer ons

Wil jij beroep doen op stuk voor stuk geschoolde hoveniers waar complete ontzorging en kwaliteit bovenaan de prioriteitenlijst staan? Contacteer ons dan hieronder waarbij we vrijblijvend eens samenzitten voor jouw droomtuin zodat een samenwerking op lange termijn kan worden gerealiseerd.